Bezoek je Plan kindje in Afrika | Captain Africa

Bezoek je Plan kindje


Een onvergetelijk feest

Ben je lid van Plan International?

Heb je een Plan kindje geadopteerd in Afrika?

Wil je dat kindje eens gaan bezoeken?

Dan kunnen we dit organiseren. Wij hebben al heel wat keren een bezoek aan een Plan kindje georganiseerd en het is altijd een prachtige ervaring, zowel voor de Plan-ouders en het kindje en zijn of haar familie. Altijd is het hele dorp present, alsook de onderwijzer, de dorpschef, de plaatselijke vertegenwoordigers van Plan en verder alle andere notabelen. Elk Plan-bezoek is dan ook een onvergetelijk feest.

Een bezoek aan het kindje en een kennismaking met het project kan worden gecombineerd met een rondreis in de omgeving.

Contacteer ons en wij doen u een mooi voorstel.

Plan-Belgie

Vissers in Ghana Dorp in noord Ghana Ontmoeting met een schubdier Vissersboten in Ghana Ashanti festival, Ghana Ashanti festival, Ghana Ashanti festival, Ghana Kasteel van Cape Coast Kinderen in Ghana Ashanti feest Rivier in Ghana Vrachtwagen Ghana Palendorp Nzulezu, Ghana Kasteel van Cape Coast De weg naar Boabeng, Ghana

Commentaren van reizigers

"Voor herhaling vatbaar. Samen met Captain Africa maakten we een leerrijke en avontuurlijke reis. We zagen er onder andere een aankomst van de ronde van Faso. Op weg naar ons Plankindje in het Westen van Burkina Faso zijn we op het Tengrela meer gaan varen, hebben we in de watervallen van Karfiguéla geplonsd, de onvergetelijke rotsformatie van Fabedougou bezocht en authentieke dorpen bezocht. Kortom ondergedompeld geweest in de Afrikaanse manier van leven. Captain Africa kent de wegen uit zijn hoofd, heeft geen kaart of GPS nodig, ook niet op de pistes waar nergens een wegwijzer staat. Na een onvergetelijk bezoek aan ons Plankindje ... We hebben zowel in Europese als Afrikaanse hotels overnacht, zowel Europees als Afrikaans gegeten, ondergedompeld geweest in de Afrikaanse manier van leven en vastgesteld dat onze reis te kort was."

Luc en Lieva

 

 

 

Blijf op de hoogte !

Wij hebben regelmatig nieuwe reizen en speciale promoties !
Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Je zult gemiddeld één e-mail per maand krijgen.

Recensies van reizigers

Heb je een vraag ?

Stuur ons een berichtje. Wij geven je zo snel mogelijk antwoord.


We hebben wat gegevens nodig...
We hebben wat gegevens nodig...